2011. szeptember 27., kedd

Staedtler digitális Toll, új! - Jelenlegi ára: 1 Ft


Staedtler digitális Toll,
új, bontatlan garanciával!
Eszünkbe jutott már valaha számítógép használata közben, hogy mennyivel könnyebben papírra vethetnénk jegyzeteinket, rajzainkat az egér vagy drága digitális rajztáblák használata nélkül? Nos, a Varázstoll pontosan ezt nyújtja nekünk!
Különlegessége teljesen újszerű kialakításában rejlik. Nem hasonlít a hagyományos rajztáblákhoz, ahol a speciális toll kizárólag a tábla felületén működik, azonban amit írunk vagy rajzolunk oda, azt csak a kijelzőn látjuk. A Varázstoll az ultrahangos és infravörös technológiák ötvözésével sokkal természetesebben működik, használatához nem is kell más, csupán egy csomag géppapír! Erre felcsíptetve a vevőegységet, majd azt számítógépünk egyik USB csatlakozójához csatlakoztatva már dolgozhatunk is.
A kényelmes fogású toll infravörös és ultrahangos jeladóval rendelkező golyóstoll, hagyományos tintával. Jelét a papírra vagy jegyzetblokkra helyezett vevőegység fogja, és ennek alapján jeleníti meg a képernyőn a pontos mását annak amit írtunk vagy rajzoltunk.
A toll útjának követésére igen pontos algoritmust sikerült kitalálniuk a PD-nél, a gyors kézmozdulatokat is remekül leköveti. Az elkészült feljegyzést vagy rajzot vektoros formában tárolja a Varázstoll kezelőprogramja, így utólag könnyedén megváltoztathatjuk a kiválasztott elemek vonalvastagságát vagy színét.
A kezelőprogram jól átgondolt és kellemesen használható. Könnyedén készíthetünk jegyzeteket, egyszerűen katalogizálhatjuk őket, riasztásokat állíthatunk be hozzájuk. Természetesen a feljegyzések JPG formátumban történő exportálása is lehetőségünk van.
Ezzel az eszközzel számítógépünk használhatóságát új szintre emelhetjük. A diákoktól kezdve a grafikusokon át az üzletemberekig mindenki hasznát veszi, akinek munkájából fakadóan rajzolnia, jegyzetelnie kell, és a feljegyzéseket, rajzokat könnyen reprodukálhatóvá, szétküldhetővé, esetleg utólag szerkeszthetővé szeretné tenni.
Az eszköz különlegességét aprósága adja. A toll és a vevőegység együtt is elfér akár a zsebünkben is, így bárhova magunkkal vihetjük notebookunk mellett, és mindig kéznél lesz, bárhol is lesz rá szükségünk. Márpedig lesz, mivel ha egyszer kipróbáltuk, nehezen tudjuk majd elképzelni a munkánkat nélküle.
Mire jó a Varázstoll?
A felhasználási lehetőségek rendkívül széles körűek, alább csak néhány példát említünk:
- Aláírások digitális rögzítése, kezelése
- Szabadkézi vázlatok készítése, elmentése tervezők részére
- Elővázlatok, nyersrajzok készítése, digitalizálása grafikusoknak
- Valós idejű prezentációs eszköz előadásokhoz (projektorral kiegészítve)
- Digitális tábla tanároknak (projektorral kiegészítve)
- Készségfejlesztő, szórakoztató eszköz gyerekeknek
- Digitalizált jegyzetek készítése előadásokon
- Csoportmunka támogatás - vázlatok, jegyzetek azonnali megosztása
- stb.
bemutató videó:
http: //www. youtube. com/watch? v=vhPtrm0Prs0
a gyártó oldala:
http: //www. staedtler. de/digitalstift. Staedtler
További eladó termékeim:
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? pt=3&us=etrader
.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-09-26 19:45
. Staedtler digitális Toll, új! - Jelenlegi ára: 1 Ft